Monday, 1 June 2020

Obsess Kosmetik Foundation | Produk Viral Baru Terkini (VIDEO)

Assalamualaikum Semua pembaca.

Kepada yang masih tercari-cari foundation apa yang sesuai dengan muka anda dengan harga berpatutan. Jawapannya Obsess Foundation

Kenapa korang perlu cuba Obsess Foundation nie? 

Saya akan huraikan. Ada banyak sebab
  • Merawat kulit berjerawat dan parut
  • SPF 50 yang mampu melindungi kulit anda dari sinaran UV
  • Ianya boleh dijadikan sebagai concealer. So, tak perlulah nak beli concealer lagi kalau dah pakai Obsess Cosmetic nie.
  • Ianya juga mampu mengawal minyak dan pore control pada kulit muka anda.
  • Kandungan terdiri daripada Argan dan Vitamin E. Yang mana ianya sangat bagus pada kulit muka kita.
  • Selain itu, kandungannya juga daripada Abstrak Bearberry
  • Penggunaan yang boleh menjangkau sehingga 3-4 bulan.
  • Dan yang paling penting, ianya mesra wuduk.
So, ini adalah beberapa point penting yang dapat saya kongsikan pada korang semua. Terbukti keberkesanan produk ini. Produk ini menjadi semakin viral lagi selepas masuk dekat iklan-iklan di TV. Dan baru-baru nie jugak ada masuk Slot rancangan Assalamualaikum di TV Al-Hijrah. 

Takkan Masih ragu-ragu lagi? Cuba dulu, pasti anda puas hati. bak kata "bukan janji, tapi pasti" . Bila korang dah start pakai, korang tak pandang foundation lain dah.. hehe . Harganya Cuma RM59 sahaja. 

Yang Mana berminat dengan produk nie, boleh whatsapp saya. tekan je link dekat icon whatsapp di ruangan sebelah kiri tuu.. Kalau nak tanya lagi detail pon boleh. Tanya tak perlu bayar pon. PERCUMA JE tanya. hehehe. :) 

COD hanya di kawasan Seremban/Senawang je. Luar dari kawasan tu, terpaksalah sy pos. Insha allah 2 atau 3 hari sampai laa. 


0 comments:

Post a comment