Monday, 1 June 2020

Loose Powder by Obsess | Terbaru dan Viral 2020

Assalamualaikum semua pembaca Zabellicious.com

So, hari nie ada produk terbaru keluaran dari OBSESS COSMETIC.
Iaitu Loose Powder. Jadi, saya akan ceritakan serba sedikit dan kelebihan dan mengapa korang perlu mendapatkan Loose Powder?


đź’‹KELEBIHAN LOOSE POWDER

✨BEDAK TABUR TANPA WARNA,
YANG BAGUSNYA BILA SET KAN FOUNDATION DIA TAK UBAH WARNA FOUNDATION KITA
✨IANYA LEBIH NATURAL
✨Contoh yg muka jenis oily dah pakai TCF , finishing dia bagi effect extra glowing
✨Makeup lebih smooth dan tak bercapuk

OK nie serba sedikit kelebihan Loose Powder keluaran Obsess Cosmetic dan ianya berbeza dengan keluaran jenama lain yg ada di pasaran.

Sekiranya korang dah ada OBSESS FOUNDATION, saya sarankan anda perlu menggunakan LOOSE POWDER nie sebagai finishing Make up anda. Yang pastinya korang akan rasai kelainan, nampak lebih menonjol, dan yang paling penting komfem puas hati. Tak percaya cuba lah. Beli dan dapatkannya sekarang!! Harga cuma RM59 SAHAJA ! Kalau nak dibandingkan jenama lain yang ada dipasaran, LOOSE POWDER OBSESS jauh lebih berpatutan dan ekonomi.

Macam mana nak beli? boleh direct whatsapp sy +6010-8951458 atau klik je link di sebalah kanan ada icon whatsapp tuu. nanti terus direct whatsapp ke saya. Kalau nak tanya pon boleh, tak jadi masalah.


0 comments:

Post a comment