Monday, 19 March 2018

NEW PROMOTION SPARKLING SKINCARE | ALL ABOX MALAYSIA (20 Mac 2018 - 30 Mac 2018) LIMITED !



NEW PROMOTION : 20 Mac Till 30 Mac ! LIMITED ! Sila baca dengan tenang yaa !!





PROMO : RM70 | NP : RM85 | 120ml

One of favourite item yang ada dalam #SparklingSkincare

CLEANSER SS 120ml

Bahan cleanser

-PURE pati Buah Betik + buah orange

- Vitamin C untuk mencerahkan

- Vitamin E untuk beri vitamin pada kulit

- mint untuk elakkan kulit dari meradang

- Antibiotik untuk mengetatkan pori2

Boleh bilas dengan Air suam / Air Biasa..

INFO: Sesetengah cleanser macam gel tak boleh cuci guna air biasa, kena cuci guna warm water

.

Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458

PROMO : RM70 | NP : RM85 | 120ml .. FAVOURITE ITEM NI!

#MUSTHAVEITEM.. Better simpan dalam handbag, bawa je ke mana sebab dia ada 1001 kegunaan tauu..
.
BAHAN TONER
- lemon
- antibiotik
- mint
-Tea tree
.
Toner ni sesuai untuk,
-baby yang ada ruam sebab..
- tiada bahan merkuri
- tiada pengelupasan - bahan kimia tu keluar dari buah Lemon tu sendiri
- Semua orang boleh Pakai..
.
Nak Lebih bersih muka. Sebelum cuci muka guna Cleaser .Toner muka dulu lap pakai kapas bersihkan dulu segala debu dan kotoran makeup then baru cuci muka
.
TONER ➡ CLEASER ➡ TONER BALIK
.
Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458



 PROMO EXCLUSIVE SET RM200 | NP RM220 | INCLUDE BOX All ABOX 
FREEE Rorec wipes tissue & cherry blossoms mask.. FREE je tauu 😘
.
.
 What inside
- ice whitening cleanser 120ml
- ice whitening toner 120ml
- birdnest spirulina serum 30ml
- glutawhite night cream 8gram
.
So yang ada masalah jerawat nanah, pori terbuka, kusamm, jerawat teruk, jerawat kawah, parut jerawat, dan segala masalah kulit, boleh grab Set nii😘
.
.
Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458




PILSIDA - PROMO : RM85 | NP RM110

Nama asal Pil cuci darah since 2011 dah start tukar nama PILSIDA sebab ada Product Fake

Pengambilan Pilsida bergantung pada Keadaan seseorang

2 kotak perlu di ambil pada
- org ada jerawat kritikal - resdung - Kudis Buta.

PILSIDA bukan Suplement 
tapi #UBAT. Bukan sekadar boleh merawat jerawat tetapi boleh merawat Kulit 

#PANTANG SEPANJANG PENGAMBILAN PILSIDA
.
- Kurangkan Air manis
- Telur - ayam - kicap .
Wanita Makan Waktu Period Lagi elok
.
Kesan saat amalkan Pilsida,
- naik jerawat tempat yang sama, tempat kerap jerawat timbul seperti belakang badan atau muka
.
Pilsida Menyahtoksin melalui Perkumuhan .
- air kencing
- peluh - buang air besar
- jerawat
.
Cara Lain untuk cuci darah = BEKAM
Cara paling senang amalkan = PILSIDA
.
Orang yang tak dibenarkan ambil Pilsida
.
- Ibu Mengandung
- Ibu menyusu badan 7 bulan ke bawah
.
Tiada bahan Kimia, indonesia belom maju jadi 100% HERBA ..

Direct whatsapp +60108951458 untuk grab PROMO !




Liptint vi3 : PROMO : RM45 | NP : RM65

PRODUK DARI JAPAN, MADE IN FRANCE
.
- TAHAN LAMA.
- TAK MELEKIT.
- TAK TERKOPEK.
- RINGAN SANGATTTT
- SESUAI LAH UNTUK BIBIR SENSITIVE
.
Liptint + adunan matte yang membuatkan si pemakai akan jatuh cintaa ❤
.
Dan, buat pertama kalinya, kita kenalkan 5 kaler terbaik musim ini yang sangat membuatkan pencinta lipmatte akan beralih arah kepada #v13.
.

KLIK SINI UNTUK PILIHAN WARNA.. 

READY STOCK ALL COLOUR TAU


So, lets GRAB item kegemaran anda sekarang, PROMO sehingga 30 Mac je tau.. Direct whatsapp Jajaa untuk order : +60108951458

 Sparkling Skincare Seremban | All Abox Malaysia


0 comments:

Post a Comment