Monday, 19 March 2018

Masalah jerawat, jeragat, berparut, liang pori besar, berminyak ? - SPARKLING SKINCARE



Alorh.. Kesian dia merah merahh muka sebab breakout yee πŸ˜‚πŸ˜‚ gambar sekarang muka makin pulih, nanti kita repeat #sparklingakincare okay πŸ‘ŒπŸ»


Siapa ada masalah jerawat, jeragat, berparut, liang pori besar, berminyak ?


WAJIB BACA NI TAU !

Kulit muka Jaja breakout teruk lama sangat sangat 😭 sampai putus asa dah nak try skincare apa lagi, jerawat naik sikit tapi lebih kepada Jeragat..

Tapi alhamdulillah tergerak hati nak cuba SPARKLING SKINCARE sebab produk ni rare.. Bahan semua organik dan mengandungi serbuk antibiotik untuk membunuh kuman punca kerosakan kulit muka kita..

Tak sampai seminggu, jerawat pelan2 kecut, jeragat makin tertanggal ( tapi kalau jeragat macam Jaja ni, ambik masa 1-3bulan jugak tau nak clearkan semua ) sebab dia dh sebati dlm kulit..

Janji satu benda je kena buat, KONSISTEN !! pakai tiap hari.. Sebab SPARKLING SKINCARE ni bukan produk syurga, Pakai 3 hari boleh putih, boleh tinggi, boleh kurus, boleh flawless, dah macam produk syurga la plak.. Semua boleh πŸ€”πŸ€”

Dengan sparkling skincare, janji konsisten je, pasti akan dapat muka bersih tanpa cela dengan cara yang selamat dan berkesan..

Korang yang masih belum jumpa produk yang sesuai, atau muka tengah breakout teruk tu, meh la Jaja consult guna SS nii sampai dapat balik skin yg sihatt, nak tauu lebih detail meh terus whatsappπŸ‘‡

www.wasap.my/60108951458


#sparklingskincareseremban #hapusjerawat #hapusjeragat

0 comments:

Post a Comment