Monday, 19 March 2018

KENAPA DINAMAKAN ALL-ABOX? | SPARKLING SKINCARE


KEPADA YANG MASIH TIDAK TAHU APA ITU ALL-ABOX. SILA BACA BETUL2.. KENAPA DINAMAKAN ALL-ABOX?

- Semua yang diperlukan ada di dalam 1 box yang dinamakan ALL-ABOX.. ITEM yang dimasukkan, adalah item yang SELECTED & MUST HAVE.


#APA ITEM YANG ADA DI BAWAH RANGKAIAN ALL-ABOX?


PILSIDA (PIL CUCI DARAH)

- Sejenis pil traditional dari negara seberang yang sangat membantu dalam 'cuci darah" untuk clearkan toxin dan keladak dalam badan. Ada sesetengah dari kita tak pernah sedar jika nak makan sesuatu suppliment, laluan darah kena clear dulu. Sebab tu, ada kes, makan lah apa pun suppliment, tak menjadi. Jadi, kami dah tunjuk berapa banyak testimoni berjaya selepas ambil pilsida, sure jadi. Pilsida salah 1 item yang kami jual dari harga RM35 sehingga RM110, tetap orang beli.

- Disebabkan pilsida mengeluarkan toxin dan keladak, for sure akan keluar dan disingkirkan melalui sistem perkumuhan. Seperti najis, urin, darah kotor, peluh. Jadi, simptom2 seperti jerawat belakang badan, jerawat di muka (kalau muka pernah pakai produk merkuri), pasti akan naik.

Jadi, yang masih bertanya, naik jerawat ke tidak, ianya bergantung pada tahap kekotoran darah anda..

Di syorkan ambil ketika datang bulan. Ramai customer bagi feedback, darah kotor bau busuk dan pekat. Kemudian badan rasa ringan. Ada juga yang priod tak lancar, jadi lancar. Ada juga priod datang setahun sekali, dah lancar setiap bulan priod.

- jadi, inilah sebab kenapa pilsida kami tidak pernah mencukupi sehingga gelombang ke 4, customer masih sanggup bersabar tunggu sehingga sebulan stok sampai. Terima kasih kerana sabar.

SPARKLING SKINCARE


-skincare underground yang dah lama bertapak dan dah ada puluhan ribu testimoni. Yang tidak pernah masuk sebarang iklan. Dan, sehingga kini, ada yang menggelarkan skincare #saka, skincare ais. Apa pun gelaran, ss (sparkling skincare) telah berjaya membantu mereka yang dah salah guna produk, menjadikan kulit muka putih bersih tanpa cela.

Dalam set kami, TIADA SEBARANG KRIM MELEKIT dan semuanya berasalkan waterbase. Di adun dengan ekstrak buah-buahan dan serbuk antibiotik khas jerawat, customer kami tidak akan pernah putus order. Jika tidak, masakan pelanggan kami dah merentasi Malaysia. Antaranya Morocco, Melbourne, Brunei, Singapore dan negara2 asia lain. Ini kerana, dengan formulated Korea+Philippine, membuatkan mereka gila terhadap skincare saka kami.

LUCIA GLUTA POWDER

- Satu2nya supplement yang 100% berasaskan glutathione yang tidak memudaratkan dan hanya fokus pada pencerahan sahaja. Tiada sebarang campuran kolagen yang boleh menggemukkan dan campuran aquatik yang tidak sesuai keapda yang alergik.

- testimoni kami sangat win kerana lucia powder berasal dari negara pengeluar Thailand dan lulus kementerian kesihatan negara pengeluar. Kalau nak cerita di sini, Thailand bukan negara yang mudah nak berikan kelulusan kesihatan seperti Malaysia. Prosesnya sangat rumit. Nak cerita banyak, boleh refer testimoni kami yang sehingga nampak urat hijau.

Jangan risau., setiap kami pilih selamat, halal dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang tidak baik..



CREDIT :FOUNDER ALL-ABOX MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment