ALL ABOX MALAYSIA

AUTHORISED SELLER!!

PROMOSI TERKINI

Dapatkan promosi-promosi yang terbaru dan menarik !!!

TIPS KECANTIKAN DAN PENJAGAAN KULIT

Dapatkan tips-tips kecantikan dan penjagaan kulit.

Selamat Datang ke website Zabellicious.

Zabellicious merupakan wakil jualan sah yang menguruskan jualan Produk kecantikan dari pelbagai jenama yang sah ke seluruh negara. Tempahan secara online adalah paling mudah dan cepat tanpa perlu bersusah payah mencari di kedai-kedai. Stok produk sangat cepat laris dan sentiasa ditambah. Miliki set kecantikan wanita hari ini. There is no cosmetic for beauty like . Terima kasih.

Monday, 19 March 2018

NEW PROMOTION SPARKLING SKINCARE | ALL ABOX MALAYSIA (20 Mac 2018 - 30 Mac 2018) LIMITED !



NEW PROMOTION : 20 Mac Till 30 Mac ! LIMITED ! Sila baca dengan tenang yaa !!





PROMO : RM70 | NP : RM85 | 120ml

One of favourite item yang ada dalam #SparklingSkincare

CLEANSER SS 120ml

Bahan cleanser

-PURE pati Buah Betik + buah orange

- Vitamin C untuk mencerahkan

- Vitamin E untuk beri vitamin pada kulit

- mint untuk elakkan kulit dari meradang

- Antibiotik untuk mengetatkan pori2

Boleh bilas dengan Air suam / Air Biasa..

INFO: Sesetengah cleanser macam gel tak boleh cuci guna air biasa, kena cuci guna warm water

.

Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458

PROMO : RM70 | NP : RM85 | 120ml .. FAVOURITE ITEM NI!

#MUSTHAVEITEM.. Better simpan dalam handbag, bawa je ke mana sebab dia ada 1001 kegunaan tauu..
.
BAHAN TONER
- lemon
- antibiotik
- mint
-Tea tree
.
Toner ni sesuai untuk,
-baby yang ada ruam sebab..
- tiada bahan merkuri
- tiada pengelupasan - bahan kimia tu keluar dari buah Lemon tu sendiri
- Semua orang boleh Pakai..
.
Nak Lebih bersih muka. Sebelum cuci muka guna Cleaser .Toner muka dulu lap pakai kapas bersihkan dulu segala debu dan kotoran makeup then baru cuci muka
.
TONER ➡ CLEASER ➡ TONER BALIK
.
Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458



 PROMO EXCLUSIVE SET RM200 | NP RM220 | INCLUDE BOX All ABOX 
FREEE Rorec wipes tissue & cherry blossoms mask.. FREE je tauu 😘
.
.
 What inside
- ice whitening cleanser 120ml
- ice whitening toner 120ml
- birdnest spirulina serum 30ml
- glutawhite night cream 8gram
.
So yang ada masalah jerawat nanah, pori terbuka, kusamm, jerawat teruk, jerawat kawah, parut jerawat, dan segala masalah kulit, boleh grab Set nii😘
.
.
Nak grab PROMO boleh direct whatsapp +60108951458




PILSIDA - PROMO : RM85 | NP RM110

Nama asal Pil cuci darah since 2011 dah start tukar nama PILSIDA sebab ada Product Fake

Pengambilan Pilsida bergantung pada Keadaan seseorang

2 kotak perlu di ambil pada
- org ada jerawat kritikal - resdung - Kudis Buta.

PILSIDA bukan Suplement 
tapi #UBAT. Bukan sekadar boleh merawat jerawat tetapi boleh merawat Kulit 

#PANTANG SEPANJANG PENGAMBILAN PILSIDA
.
- Kurangkan Air manis
- Telur - ayam - kicap .
Wanita Makan Waktu Period Lagi elok
.
Kesan saat amalkan Pilsida,
- naik jerawat tempat yang sama, tempat kerap jerawat timbul seperti belakang badan atau muka
.
Pilsida Menyahtoksin melalui Perkumuhan .
- air kencing
- peluh - buang air besar
- jerawat
.
Cara Lain untuk cuci darah = BEKAM
Cara paling senang amalkan = PILSIDA
.
Orang yang tak dibenarkan ambil Pilsida
.
- Ibu Mengandung
- Ibu menyusu badan 7 bulan ke bawah
.
Tiada bahan Kimia, indonesia belom maju jadi 100% HERBA ..

Direct whatsapp +60108951458 untuk grab PROMO !




Liptint vi3 : PROMO : RM45 | NP : RM65

PRODUK DARI JAPAN, MADE IN FRANCE
.
- TAHAN LAMA.
- TAK MELEKIT.
- TAK TERKOPEK.
- RINGAN SANGATTTT
- SESUAI LAH UNTUK BIBIR SENSITIVE
.
Liptint + adunan matte yang membuatkan si pemakai akan jatuh cintaa ❤
.
Dan, buat pertama kalinya, kita kenalkan 5 kaler terbaik musim ini yang sangat membuatkan pencinta lipmatte akan beralih arah kepada #v13.
.

KLIK SINI UNTUK PILIHAN WARNA.. 

READY STOCK ALL COLOUR TAU


So, lets GRAB item kegemaran anda sekarang, PROMO sehingga 30 Mac je tau.. Direct whatsapp Jajaa untuk order : +60108951458

 Sparkling Skincare Seremban | All Abox Malaysia


Liptint VI3 | ADUNAN MATTE




PRODUK DARI JAPAN, MADE IN FRANCE
  • TAHAN LAMA.
  • TAK MELEKIT.
  • TAK TERKOPEK.
  • RINGAN SANGATTTT
  • SESUAI LAH UNTUK BIBIR SENSITIVE

Liptint + adunan matte yang membuatkan si pemakai akan jatuh cintaa ❤











Dan, buat pertama kalinya, kita kenalkan 5 kaler terbaik musim ini yang sangat membuatkan pencinta lipmatte akan beralih arah kepada #v13.

.

READY STOCK ALL COLOUR TAU

KENAPA DINAMAKAN ALL-ABOX? | SPARKLING SKINCARE


KEPADA YANG MASIH TIDAK TAHU APA ITU ALL-ABOX. SILA BACA BETUL2.. KENAPA DINAMAKAN ALL-ABOX?

- Semua yang diperlukan ada di dalam 1 box yang dinamakan ALL-ABOX.. ITEM yang dimasukkan, adalah item yang SELECTED & MUST HAVE.


#APA ITEM YANG ADA DI BAWAH RANGKAIAN ALL-ABOX?


PILSIDA (PIL CUCI DARAH)

- Sejenis pil traditional dari negara seberang yang sangat membantu dalam 'cuci darah" untuk clearkan toxin dan keladak dalam badan. Ada sesetengah dari kita tak pernah sedar jika nak makan sesuatu suppliment, laluan darah kena clear dulu. Sebab tu, ada kes, makan lah apa pun suppliment, tak menjadi. Jadi, kami dah tunjuk berapa banyak testimoni berjaya selepas ambil pilsida, sure jadi. Pilsida salah 1 item yang kami jual dari harga RM35 sehingga RM110, tetap orang beli.

- Disebabkan pilsida mengeluarkan toxin dan keladak, for sure akan keluar dan disingkirkan melalui sistem perkumuhan. Seperti najis, urin, darah kotor, peluh. Jadi, simptom2 seperti jerawat belakang badan, jerawat di muka (kalau muka pernah pakai produk merkuri), pasti akan naik.

Jadi, yang masih bertanya, naik jerawat ke tidak, ianya bergantung pada tahap kekotoran darah anda..

Di syorkan ambil ketika datang bulan. Ramai customer bagi feedback, darah kotor bau busuk dan pekat. Kemudian badan rasa ringan. Ada juga yang priod tak lancar, jadi lancar. Ada juga priod datang setahun sekali, dah lancar setiap bulan priod.

- jadi, inilah sebab kenapa pilsida kami tidak pernah mencukupi sehingga gelombang ke 4, customer masih sanggup bersabar tunggu sehingga sebulan stok sampai. Terima kasih kerana sabar.

SPARKLING SKINCARE


-skincare underground yang dah lama bertapak dan dah ada puluhan ribu testimoni. Yang tidak pernah masuk sebarang iklan. Dan, sehingga kini, ada yang menggelarkan skincare #saka, skincare ais. Apa pun gelaran, ss (sparkling skincare) telah berjaya membantu mereka yang dah salah guna produk, menjadikan kulit muka putih bersih tanpa cela.

Dalam set kami, TIADA SEBARANG KRIM MELEKIT dan semuanya berasalkan waterbase. Di adun dengan ekstrak buah-buahan dan serbuk antibiotik khas jerawat, customer kami tidak akan pernah putus order. Jika tidak, masakan pelanggan kami dah merentasi Malaysia. Antaranya Morocco, Melbourne, Brunei, Singapore dan negara2 asia lain. Ini kerana, dengan formulated Korea+Philippine, membuatkan mereka gila terhadap skincare saka kami.

LUCIA GLUTA POWDER

- Satu2nya supplement yang 100% berasaskan glutathione yang tidak memudaratkan dan hanya fokus pada pencerahan sahaja. Tiada sebarang campuran kolagen yang boleh menggemukkan dan campuran aquatik yang tidak sesuai keapda yang alergik.

- testimoni kami sangat win kerana lucia powder berasal dari negara pengeluar Thailand dan lulus kementerian kesihatan negara pengeluar. Kalau nak cerita di sini, Thailand bukan negara yang mudah nak berikan kelulusan kesihatan seperti Malaysia. Prosesnya sangat rumit. Nak cerita banyak, boleh refer testimoni kami yang sehingga nampak urat hijau.

Jangan risau., setiap kami pilih selamat, halal dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang tidak baik..



CREDIT :FOUNDER ALL-ABOX MALAYSIA

SKINBALM | SPARKLING SKINCARE



SKINBALM | RM85 ONLY | 50gram

Nii antara item hott & LEGEND, yang dikeluarkan semula atas permintaan ramai & regular customer..

Ekstrak Bird Nest.. Aloe vera.. Tea tree.. Lime citrus.. Mint.. Antibiotics acne,

Texture like creamy + liquid but finishing like powdery.

Paling bestt kann.. 5 saat pertama, korang akan rasa sejukkkknya meresap ke dalam kulit. Calm ur skin untuk seketika. Rasa wow dan teruja.

Cuaca panas kini bukan lagi masalah sebab skinbalm kami ada spf 30, plus before apply, korang pakai spirulina serum, lagi more coverage for skin.

Dan, sesuaiiii untuk semua warna kulit.

( Natural Beige ) Mudah apply, senang cucii dan mesra wuduk..

LELAKI BOLEH PAKAI KE ?

OfCourse bole! Untuk kemasan medium tanpa nampak korang pakai foundation tebal like topeng.

*Kind of foundation but better than that, it's balm




#sparklingskincareseremban

Masalah jerawat, jeragat, berparut, liang pori besar, berminyak ? - SPARKLING SKINCARE



Alorh.. Kesian dia merah merahh muka sebab breakout yee 😂😂 gambar sekarang muka makin pulih, nanti kita repeat #sparklingakincare okay 👌🏻


Siapa ada masalah jerawat, jeragat, berparut, liang pori besar, berminyak ?


WAJIB BACA NI TAU !

Kulit muka Jaja breakout teruk lama sangat sangat 😭 sampai putus asa dah nak try skincare apa lagi, jerawat naik sikit tapi lebih kepada Jeragat..

Tapi alhamdulillah tergerak hati nak cuba SPARKLING SKINCARE sebab produk ni rare.. Bahan semua organik dan mengandungi serbuk antibiotik untuk membunuh kuman punca kerosakan kulit muka kita..

Tak sampai seminggu, jerawat pelan2 kecut, jeragat makin tertanggal ( tapi kalau jeragat macam Jaja ni, ambik masa 1-3bulan jugak tau nak clearkan semua ) sebab dia dh sebati dlm kulit..

Janji satu benda je kena buat, KONSISTEN !! pakai tiap hari.. Sebab SPARKLING SKINCARE ni bukan produk syurga, Pakai 3 hari boleh putih, boleh tinggi, boleh kurus, boleh flawless, dah macam produk syurga la plak.. Semua boleh 🤔🤔

Dengan sparkling skincare, janji konsisten je, pasti akan dapat muka bersih tanpa cela dengan cara yang selamat dan berkesan..

Korang yang masih belum jumpa produk yang sesuai, atau muka tengah breakout teruk tu, meh la Jaja consult guna SS nii sampai dapat balik skin yg sihatt, nak tauu lebih detail meh terus whatsapp👇

www.wasap.my/60108951458


#sparklingskincareseremban #hapusjerawat #hapusjeragat