Tuesday, 20 February 2018

PILSIDA (PIL CUCI DARAH)




PILSIDA [ pil cuci darah ] BUKAN suppliment untuk di ambil tiap2 bulan, dia ubat tradisional dan banyak khasiatnya tau,

PADA YANG TAKUT NAK CUBA JANGAN GEDIK WHATSAPP YA! 😂

Orang sibuk dok tanya untuk apa kan? Okay dah namanya cuci darah kann,for sure akan ada side effect..

Contoh.. Kalau pernah pakai skincare ada krim siang krim malam melekit ada mercury, akan naik jerawat kat kawasan muka, kalau makan macam2 tapi tak pernah bekam pon akan naik juga jerawat belakang badan,

TUJUAN cuci darah ni ialah nak keluarkan toksin2 dalam darah dan supaya bila makan any suppliment, mudah serap dan menjadi, sebabtu ada yang bagitahu kenapa dah makan macam2 suppliment putih tak jadi?

Sebab tak cuci darah dulu, Eh yang ada penyakit kulit tu boleh try!!

Seorang minimum order Pilsida 2 kotak je eh, korang jangan order banyak2 sebab BUKAN BOLEH / KENA MAKAN TIAP BULAN PUN ! Pilsida bukan suppliment tauu yang korang nak kena konsisten !

CLEAR TAK ?

3 comments: