Tuesday, 20 February 2018

GLUTA POWDER





Lucia powder bukan suppliment syurga yang boleh buat anda kurus ke ? gemuk ke? mata bertukar jadi biru ke ? TU SEMUA BUKAN !

lucia powder hanya untuk putih cerah sahaja tapi macam mana nak dapat effect putih macam nie ?

korang kena rajin cuci darah dulu kalau yang suka bekam xde masalah untuk nak terus consume lucia powder

tapi yang jenis darah tu kotor sangat sampai berkeladak tu korang cuci la darah dulu. Baru la suppliment yang korang makan senang nak resap dalam skin korang

faham ke idak nie ??

Mak nyah kat thailand yang korang tengok putih gebu sampai kalah wanita asli nie rahsia kecantikan diorang lucia powder. Lucia powder memang 100% untuk cerah dan yang paling penting lucia powder TIDAK ADA KOLAGEN yang boleh mengemukkan.

So kalau yang banyak cakap tanya itu ini dan was2 nak telan pilsida dan lucia powder korang tak payah consume dan tak payah berangan nak putih tau, boleh try product lainn 😘

kalau nak kulit putih gebu ambik pilsida + lucia powder baru effectnya WOWWWWW 🤗🤗

nak order terus tekan link yaa www.wasap.my/60108951458

0 comments:

Post a Comment