ALL ABOX MALAYSIA

AUTHORISED SELLER!!

PROMOSI TERKINI

Dapatkan promosi-promosi yang terbaru dan menarik !!!

TIPS KECANTIKAN DAN PENJAGAAN KULIT

Dapatkan tips-tips kecantikan dan penjagaan kulit.

Selamat Datang ke website Zabellicious.

Zabellicious merupakan wakil jualan sah yang menguruskan jualan Produk kecantikan dari pelbagai jenama yang sah ke seluruh negara. Tempahan secara online adalah paling mudah dan cepat tanpa perlu bersusah payah mencari di kedai-kedai. Stok produk sangat cepat laris dan sentiasa ditambah. Miliki set kecantikan wanita hari ini. There is no cosmetic for beauty like . Terima kasih.

Tuesday, 20 February 2018

TESTIMONI I SPARKLING SKINCARE

REAL TESTIMONI, Lama sangat nak dapat skin yang sihat, hampir putus asaa, mehh baca sinii kisah Jajaa (OWNER ZABELLICIOS BEAUTY) dengan Sparkling Skincare












TESTIMONI JERAGAT | SPARKLING SKINCARE













SEBAHAGIAN TESTIMONI DARI PRODUK KAMI. UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI KAMI 010-8951458

Exclusive Set All-Abox I SPARKLING SKINCARE



Exclusive Set All-Abox

EXCLUSIVE SET RM220 ( What inside  )
  1. Ice Whitening Cleanser
  2. Ice Whitening Toner
  3. Birdnest Spirulina Serum
  4. Glutawhite Night Cream
  5. Gift from all-abox
  6. Cherry pink box

STARTER KIT RM140 ( What inside  )

  1. Ice Whitening Cleanser
  2. Ice Whitening Toner
  3. Birdnest Spirulina Serum
  4. Gift from all-abox

SNOW WHITE SCAR SERUM I SPARKLING SKINCARE




SNOW WHITE SCAR SERUM #sparklingskincare 🍋

2 jee fungsi Scar Serum ni tauu.. Khas untuk menanggalkan parut jerawat & jeragat.. Jadi jangan tanya soalan pelik2 untuk apa Scar Serum ni yaa..

Dah hilang , takyah guna dah scar serum nie okay 😍

Lets grab EXCLUSIVE SET 4in1 Add On Scar Serum untuk kesan lebih wowww 😍😍

GLUTA POWDER





Lucia powder bukan suppliment syurga yang boleh buat anda kurus ke ? gemuk ke? mata bertukar jadi biru ke ? TU SEMUA BUKAN !

lucia powder hanya untuk putih cerah sahaja tapi macam mana nak dapat effect putih macam nie ?

korang kena rajin cuci darah dulu kalau yang suka bekam xde masalah untuk nak terus consume lucia powder

tapi yang jenis darah tu kotor sangat sampai berkeladak tu korang cuci la darah dulu. Baru la suppliment yang korang makan senang nak resap dalam skin korang

faham ke idak nie ??

Mak nyah kat thailand yang korang tengok putih gebu sampai kalah wanita asli nie rahsia kecantikan diorang lucia powder. Lucia powder memang 100% untuk cerah dan yang paling penting lucia powder TIDAK ADA KOLAGEN yang boleh mengemukkan.

So kalau yang banyak cakap tanya itu ini dan was2 nak telan pilsida dan lucia powder korang tak payah consume dan tak payah berangan nak putih tau, boleh try product lainn 😘

kalau nak kulit putih gebu ambik pilsida + lucia powder baru effectnya WOWWWWW 🤗🤗

nak order terus tekan link yaa www.wasap.my/60108951458

PILSIDA (PIL CUCI DARAH)




PILSIDA [ pil cuci darah ] BUKAN suppliment untuk di ambil tiap2 bulan, dia ubat tradisional dan banyak khasiatnya tau,

PADA YANG TAKUT NAK CUBA JANGAN GEDIK WHATSAPP YA! 😂

Orang sibuk dok tanya untuk apa kan? Okay dah namanya cuci darah kann,for sure akan ada side effect..

Contoh.. Kalau pernah pakai skincare ada krim siang krim malam melekit ada mercury, akan naik jerawat kat kawasan muka, kalau makan macam2 tapi tak pernah bekam pon akan naik juga jerawat belakang badan,

TUJUAN cuci darah ni ialah nak keluarkan toksin2 dalam darah dan supaya bila makan any suppliment, mudah serap dan menjadi, sebabtu ada yang bagitahu kenapa dah makan macam2 suppliment putih tak jadi?

Sebab tak cuci darah dulu, Eh yang ada penyakit kulit tu boleh try!!

Seorang minimum order Pilsida 2 kotak je eh, korang jangan order banyak2 sebab BUKAN BOLEH / KENA MAKAN TIAP BULAN PUN ! Pilsida bukan suppliment tauu yang korang nak kena konsisten !

CLEAR TAK ?

ICE WHITENING CLEANSER I SPARKLING SKINCARE





Pencuci ekstrak betik sebenar dan vitamin C, sensasi ice menthol diracik bersama antibiotik jerawat khas untuk mencerah dan mematikan serta membekukan jerawat dari dalam pori. KETATKAN PORI lebih 8 jam. SEJUKKKK....

Cucian wajah sebenar adalah dengan hanya melembabkan wajah dan leher bukan basahkan seperti mandi. Tuangkan lebih kurang 7 titik dan mula mengurut wajah menggunakan 3 jari. Urut dan cuci wajah secara lembut selama lebih kurang 3mins agar segala khasiat dapat diserap. Bagusnya pencuci jenis cecair ia tidak akan meninggalkan sisa di dalam pori dan mudah keluar semula selepas di bilas bersih. Rasai kesejukan pencuci Sparkling dan biarkan antibiotics kami bekerja membunuh kuman dari dalam pori wajah anda. Whoops ! ia mencerahkan ok !

GLUTAWHITE NIGHT CREAM I SPARKLING SKINCARE



KRIM SEJUK TERBAIK MARKET MALAYSIA berbeza dengan kebanyakkan krim malam Malaysia yang melekit. Ia sejuk dan mencerahkan SELEPAS 3 MALAM serta bertindak sebagai krim terbaik dari timbulnya jerawat baru. Ia mudah meresap dan tidak berminyak dan melekit. CUBALAH CABAR kuasa krim kami SELAMA 3 MALAM.

Jika anda tidak gunakan ini anda rugi. Kenapa ? GlutaWhite Night Cream kami tidak melekit seperti chewing gum seperti kebanyakan krim lain. Selain itu ia ada sedikit rasa mint dan bau seakan baby johnson sangat soft, dan paling power.. Selepas 3 malam penggunaan, Pagi ke 4 wajah anda tidak akan berminyak di zone-t seperti kebiasaan anda bangun tidur dan part paling menarik ia mencerahkan wajah anda pada pagi ke-4 sehingga anda sendiri terkejut. Pipi pun pinkish ! Serius i bukan cerita gebang.. try this out memang superb !


TERDAPAT 2 PILIHAN SAIZ
8 GRAM

25 GRAM

ICE WHITENING TONER ESSENCE I SPARKLING SKINCARE






Lemon dipercayai mempunyai asid terbaik dalam PENCERAHAN dan MATIKAN KUMAN SEPERTI JERAWAT, juga menghakiskan kulit gelap. Toner ini bagus untuk mereka yang berkulit sensitif dan BERJERAWAT TERUK. ia SEJUK dan ketatkan pori lebih 8 jam bagi menghalang minyak muka sepanjang hari.

Inilah #SAKA atau anti santau kami, orang nak hantar santau jerawat? Pendinding kami terlalu kuat hingga jenama lokal lain cemburu akan toner kami, kerana apa ? 100% organic perahan jus lemon sebenar yang terus menerus ke wajah anda dan di meterai dengan serbuk antibiotics yang lagi menguatkan pembunuhan kuman dan jerawat dari dalam pori. Berminyak ? tiada lagi istilah wajah berminyak kerana ia sejuk dan mampu kecutkan pori anda sehingga mengecil dan tidak akan membuatkan wajah anda merembeskan minyak wajah di siang hari berlebihan. Owh yaa! lagi sental lagi licin dan mencerahkan wajah anda !