SELAMAT DATANG

#

AUTHORISED SELLER!!

PROMOSI TERKINI

Dapatkan promosi-promosi yang terbaru dan menarik !!!

TIPS KECANTIKAN DAN PENJAGAAN KULIT

Dapatkan tips-tips kecantikan dan penjagaan kulit.

Selamat Datang ke website Zabellicious.

Zabellicious merupakan wakil jualan sah yang menguruskan jualan Produk kecantikan dari pelbagai jenama yang sah ke seluruh negara. Tempahan secara online adalah paling mudah dan cepat tanpa perlu bersusah payah mencari di kedai-kedai. Stok produk sangat cepat laris dan sentiasa ditambah. Miliki set kecantikan wanita hari ini. There is no cosmetic for beauty like . Terima kasih.

Wednesday, 10 October 2018

OBSESS BLUSHER STICK | OBSESS COSMETICS



KELEBIHAN BLUSHER STICK

Tak pucat dah muka bila pakai blusher BLUSH ME SOFTLY ( BLUSHER STICK)
  • Calit sikit dah cantik kat pipi, warna neutral dan tak terlalu pekat
  • Anti Jerawat dan tidak akan menutup pori wajah
  • Mudah dibawa & tak perlu touch up berkali
  • Warna blusher sesuai dengan semua tone kulit cerah mahupun gelap
  • Mudah dipakai ! Dap dengan jari jee uolsss
  • Tak melekit dan tak berminyak langsung (sesuai dengan cuaca panas di Malaysia)
  • Nak sapu dekat bibir and mata pun tak de masalah sebab semua bahan organik tau!
  • Tahan lama tau (5-6bulan ) SUPER JIMAT!
nak order terus tekan link yaa www.wasap.my/60108951458

OBSESS DD CUSHION FOUNDATION | OBSESS COSMETICS



OBSESS DD CUSHION

Terdapat 3 shade colour
Light - Untuk kulit putih / cerah
Dark - Untuk kulit gelap / tan
Medium - Untuk kulit kuning langsat / sawo matang

Obsess DD Cushion Foundation dapat menutup cela di muka sambil merawat kulit, Ada SPF50+ tauu !



6 dalam 1 kebaikan tau!
Foundation + Concealer + Moisturiser + Sunscreen + Whitening + Cooling effect

BAHAN YANG DIGUNAKAN


1.ARGAN OIL

  • Mengurangkan kedutan
  • Melembapkan kulit
  • Membaiki struktur kulit
  • Memudarkan parut jerawat
2.ALOE VERA
  • Mengecutkan jerawat
  • Menghalang jerawat baru timbul
  • Menegang dan menghilangkan kedut
3.COLLAGEN
  • Protein membantu dan menegangkan kulit dan menganjalkan wajah
  • Menutup parut berlubang
  • Meremajakan kulit wajah


DD Cushion Obsess Cosmetics adalah produk buatan muslim di Malaysia dan telah diluluskan KKM.


nak order terus tekan link yaa www.wasap.my/60108951458

Monday, 19 March 2018

Liptint VI3 | ADUNAN MATTE




PRODUK DARI JAPAN, MADE IN FRANCE
  • TAHAN LAMA.
  • TAK MELEKIT.
  • TAK TERKOPEK.
  • RINGAN SANGATTTT
  • SESUAI LAH UNTUK BIBIR SENSITIVE

Liptint + adunan matte yang membuatkan si pemakai akan jatuh cintaa ❤











Dan, buat pertama kalinya, kita kenalkan 5 kaler terbaik musim ini yang sangat membuatkan pencinta lipmatte akan beralih arah kepada #v13.

.

READY STOCK ALL COLOUR TAU

Tuesday, 20 February 2018

PILSIDA (PIL CUCI DARAH)




PILSIDA [ pil cuci darah ] BUKAN suppliment untuk di ambil tiap2 bulan, dia ubat tradisional dan banyak khasiatnya tau,

PADA YANG TAKUT NAK CUBA JANGAN GEDIK WHATSAPP YA! 😂

Orang sibuk dok tanya untuk apa kan? Okay dah namanya cuci darah kann,for sure akan ada side effect..

Contoh.. Kalau pernah pakai skincare ada krim siang krim malam melekit ada mercury, akan naik jerawat kat kawasan muka, kalau makan macam2 tapi tak pernah bekam pon akan naik juga jerawat belakang badan,

TUJUAN cuci darah ni ialah nak keluarkan toksin2 dalam darah dan supaya bila makan any suppliment, mudah serap dan menjadi, sebabtu ada yang bagitahu kenapa dah makan macam2 suppliment putih tak jadi?

Sebab tak cuci darah dulu, Eh yang ada penyakit kulit tu boleh try!!

Seorang minimum order Pilsida 2 kotak je eh, korang jangan order banyak2 sebab BUKAN BOLEH / KENA MAKAN TIAP BULAN PUN ! Pilsida bukan suppliment tauu yang korang nak kena konsisten !

CLEAR TAK ?